maanantai 29. heinäkuuta 2013

School bells are ringing loud and clear. Vacation is over, school is here!

Ensimmäinen koulupäivä ohi! Huhhuh, puoliks buranan voimalla mentiin koska flunssa ei oo vielä valitettavasti parantunut mutta ei se mitään! :)
Toi koulu on tosi mukava opettajat ja suurin osa oppilaista on mukavia! :) onneks.
Mutta iso toi koulu on yli 1000 oppilasta (y) hieman isompi kuin asikkalan perämetsä koulu :) 
Mut tänään tehtiin lukujärjestykset, saatiin ite valita 6 ainetta tai oikeestaan 4 koska englanti ja matikka pakolliset. Mut ite valitsin liikunnan joka ei oo mitään perus suomi koulu liikuntaa :D sitte valitsin draman. Jep. mut ehkä se on hauskaa :D ainakin tytöt keneen tutustuin tänään nii sano että siellä on tosi hauskaa :) sitten valitsin jonkun jota en ees oikeen tiedä mitä se on, mutta kokeillaan :D ja sitten valitsin maatalous uudessa seelannissa (suom. lampaiden hoitoa)! :D se on kyllä täynnä poikia se luokka mutta katotaan :) nii ja onneks nää voi vaihtaa jos ei oo mieleinen :) 
Tänään koulupäivä menikin noitten lukujärjestysten tekemisessä ja kouluun tutustumisessa. Tuun niin eksymään sinne! Mut olin mä yhdellä englannin oppitunnillakin :)
Nii! Ja kaikista hauskinta tossa koulussa on se että siellä on omat ''talot'' tai niikun Harry Potterissa on rohkelikko, korpinkynsi, luihunen ja puuskupuu. Mut niin meijän koulussa on Remutaka, Aorangi, Tararua, Puketoi, Maungaraki, Rangitumau. Noi on kaikki vuorten nimiä mitkä ympäröi Mastertonia. Ite kuulun Puketoihin ja meijän väri on keltanen. Noitten ''talojen'' kesken on kaiken näkösiä kilpailuja vuoden aikana ja vuoden loputtua on iso kilpailu missä voittaja saa vuoden ''talo'' tittelin! :)
Koulupuvut on järkyttävät joo mutta ei se sit niin kamalalta sielä koulussa tuntunut ku kaikilla oli samallaiset vaatteet :D tuossa on kuva vaatteista ja ihanista koulukengistä toi hameen pituus ei oikein näy tuossa mutta joo se on polven alapuolella... Tosta kuvasta mulla puuttuu kravaatti koska pystyin ostamaan sen vasta tänään.


5 kommenttia:

  1. Wouu cool!! :D ja otit lampaanhoidon, jes ;) ompas kie pieni :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha pakko se oli ottaa ettei koti ikävä tuu ;)) mut nii se on pikkunen :)

      Poista
  2. Komeat on asusteet!!!! Hienoa että löysit mielenkiintoisa koulu aineita. Ja parasta tietysti että koulu ja oppilaat tuntuu mukavalta.
    Iskä

    VastaaPoista
  3. Wau, toi asu pukee siuta niiin hienosti ;) Ja kerro heti mitä se kumma aine jonka valitsit on!! Alku vaikuttaa menevän paremin kuin hyvi!!
    Hali ja pus!!
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah äläpä ;) mut kerron heti seuraavassa postauksessa! ;)

      Poista