tiistai 21. tammikuuta 2014

Tästä se taas lähtee!

Tänään oltais oltu AUSTRALIASSA kolme päivää!!
Lauantaina lounas aikaan siis lähettiin kohti palmerston northin lentokenttää sieltä oli lento aucklandiin ja aucklandista melbourneen jossa vietin yön yfun työntekijän luona. Kyllä se oli surullista nousta koneeseen palmerston northissa ja aucklandissa kun piti istua yksin kentällä tuli hirveä ahdistus että nyt tosiaan lähen uudesta seelannista ja en tiedä että millon tänne takasin tullaan. Mutta kun melbournessa astuin koneesta ulos hymy ei loppunu millään ja mielessä oli vaan että omg oon austraaliassa! Haha :)
Mut seuraavana päivänä lensin mun host siskon kanssa joka oli ollu sydneyssä pari viikko niin lensin sen kansaa melbournesta mount gambieriin. :)
Perhe vaikuttaa tosi mukavilta just semmossii rentoja :) meillä on siis 3 heppaa (yhellä voi vaan ratsastaa koska yks on liian nuori vielä ja toisella on sairaslomaa vielä muutaman kuukauden) ja kaks tanskandoggia ja kisu :)
Huomenna lähetään host äitin ja siskon kanssa melbourneen heppa kisoihin ja perjantaina takasin :) 
Laittelen kuvia taas seuraavaan postaukseen ciao! :)

2 kommenttia:

  1. Olen itse pian lähdössä Uuteen-Seelantiin vaihtoon ja sun blogis on saanut mut niin iloiseksi mun valinnasta että lähden sinne vaihtoon!:) mikä on sun mielestä must see and do juttu siellä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että toi komentti piristi mun päivää! :) mutta south island jos sinne pääset niin kannattaa mennä siellä on niin kaunista ja sinne tehään semmosia retkiä toisten vaihtareiden kanssa :) tai sit jos et haluu semmoselle retkelle lähtee vaan vaikka host perheen kanssa niin siellä south islandilla milford sound on semmonen paikka missä kannattaa käydä :) ja ite en saanu mahollisuutta käydä mutta kaikki suosittelee niin niissä maori pyhä paikoissa missä maorit teke niitten tansseja ja semmosta :)

      Poista