sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Like Me

Nyt kun on vaihto vuosi todellakin ohi ja ollaan Suomessa oltu viikko niin voisin taas ruveta tekemään tämmösiä epämääräisiä postauksia haha
Mutta aattelin nyt kertoa mihin ''addiktoiduin'' vaihto vuoden aikana tai siis mitä rupesin rakastamaan tosi paljon! :)

1. Musiikki! Rupesin rakastamaan tietyn tapaista musiikkia niiin paljon ja tässä nyt on soittolistan top 5 soitetuimmat biisit:



Noilta laulajilta/bandeilta siis muutkin laulut on hyviä mutta noi on ehkä ne parhaimmat niiltä! :)

2. Tumblr!! Ennen aina ihmettelin että miten joku voi siitä tykkää ja miksi kaikki on niin riippuvaisia siitä! Ittekkin tein niiin monta kertaa sen ja en ymmärtänyt miten sitä käytetään joten päätin sitten aina poistaa sen. Sitten aattelin kokeilla sitä uudestaan kun kaikilla oli se Uudessa Seelannissa ja siitä se sitten alkokin! En pysty menee päivää ilman että kävisin tumblrissa!

3. Snapchat! Kaikkien pitäis hommata se!!!

4. Peli 2048! Okei tää nyt on vähän random tänne myös ton snapchatin kanssa mutta paras peli!!

5. Vans! Siis jos joku haluis lahjottaa mulle vähän rahaa että voisin ostaa muutamat kengät! En enään oikein muita kenkiä suostu käyttämään niissä vaan on se joku juttu mihin rakastuin!!

6. Ja viimesenä, löysin mun idolin johon oon rakastunut niiiin paljon! Hän on Banksy! Googlettakaa hänet!! Hän on taiteilija Isosta-Britanniasta, joka tekee pää asiassa graffitteja! Sen taideteokset on niiiin hienoja ja niissä on niin paljon järkeä. Hän ei vaan kirjota jotain tekstiä mitä te nyt ajattelette heti kun puhutaan graffitti artistista, hän yrittää tehdä muutosta maailmaan sen teoksilla. Sen teoksia myydään miljoonilla joskus, mutta mikä hienointa tässä on, kukaan ei tiedä kuka hän on! Hän pysyy anonyyminä vaikka tietäis että hän vois saada vaikka kuinka paljon rahaa jos paljastais itsensä! :) okei aattelin laittaa vaan pari lempparia noista mutta oli niin vaikeeta päättää mitkä laittaisin :D
 


2 kommenttia:

  1. Kaduttaako jokin mitä tehny viime päivinä Uudessa-Seelannissa?
    Mitä veit Suomeen?
    Mitä ikävöit juuri nyt eniten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudesta seelannista eniten kaduttaa se että en saanut niin hyviä kavereita kuin australiasta
      Suomeen uudesta seelannista toin vain jotain pieniä tuliaisia jotain nz "krääsää"
      Mitä ikävöin eniten uudesta seelannista? Kyl se on ne pari kaveria mitkä sain sieltä :)

      Poista