lauantai 28. syyskuuta 2013

Sometimes it's better when things aren't perfect - at least then you know they are real

Kuten varmaan edellisestä postauksesta huomasitte että oon vaihtanut kesä koulupukuun :) tykkään tosta paljon enemmän ku talvi koulupuvusta paitsi kengät on väjän epämukavat ja oli muutenkin pakko käydä ensimmäisen käytön jälkeen ostamassa eri malliset. Talvi koulupuvun kenkiä siis voi käyttää mutta sillon pitää olla valkoset sukat niissä :) Ja tällä viikolal on ollu pari päivää kun on ollut semmoset +20 astetta ja se on vasta syyskuu!! huhhuh taidan kuolla sitten kun tulee kesä täällä ja sitten kun meen ausseihin! :o
Mutta nyt on siis kahen viikon loma! ja huomenna olis lähtö etelä saarelle! Se tulee olemaan jotain niin mahtavaa! Maisemien ja varmasti seuranki puolesta!! :) sieltä tullaan sitte lomien viimesenä keskiviikkona ja sit on pari päivää lomaa jälellä ja sit taas kouluun. Ja ensimmäinen viikko on koe viikko mun tarttee tehä vain englannin ja matikan koe. Englannin koe on eri kuin muilla pitää vaan kirjottaa pari esseetä.... muista kokeista pystyin luistamaan ;) ja en kyllä tiiä että pitääkö kouluun mennä vaan silloin kun on koe vai miten se menee :o pitää ehkä kysästä joltakin :)
tuun sitte päivittelemään lisää kun tuun takasin :) kyllä vähän jänskättää kun yksin pitää huomenna mennä junalla wellingtoniin sitte bussilla lentokentälle ja sitte lennetään christchurchiin :s mutta peukut pystyyn että ehin kaikkiin ja löydän kaikkiin :)
ps. tajusin just että oon kirjottanu blogia jo yli vuoden! Hirveesti se aika lentää! Paljon tää blogi on myös muuttunu vuoden aikaan ja nyt kun tää vaihtokin on laittanu mut ryhdistäytyy tän kirjottamisen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti