torstai 26. syyskuuta 2013

WOW!

Eilinen oli kyllä aika huippu päivä! :) Paljon tuli nähtyä, kuultua, naurettua ja hulluteltua :) ensin aattelin että ei tuosta päivästä mitenkään ihmeellistä tuu mutta oli kyllä mahtavaa! :) 
Elikkä lähin koulun WOW matkalle Wellingtoniin. Käytiin ekaks jossain tekstiili taide museossa se ei ollu kyl mitenkään kiinnostavaa :D mut sit mentiin jonnekkin jättimäiseen tavarataloon missä myytiin vähän kaikkea, suurimmaks osaks tekstiili tarvikkeita mutta oli siellä muutakin kuten esim. nuo kaikki maskit mitkä mulla ja paulalla (saksalaisella vaihtarilla) on päässä :) siellä vaa kikatettiin ja otettiin kuvia ja mummot nauro meijän kanssa :) sitten suunnattiin toisees taidemuseoon jossa oli viime vuoden WOW pukuja ja videoita, sitten oli noin tunti aikaa Wellingtonissa ja sieltä löysin tuon mekon minkä sit laitoin illalla päälle :) 
Sitten mentiin Uuden Seelannin valtio (?) (government) taloon. missä koin myös yhen päivän huippu jutuista! Soitin pianoa siellä, ei siinä mitään mutta se on sama piano mitä prinssi William aina soittaa kun se käy täällä!!!! Harva voi sanoa että on soittanu samaa pianoa kuin prinssi William ;) mutta oli se kyllä aika hulppeen näkönen paikka :) Ilma ei ollu Wellingtonissa mitenkään hyvä sato ja tuuli koko päivän tosi mukavasti :)
Mut sitten vaihettiin mufty vaatteet ja mentiin syömään ja sitten katsomaan WOW showta. WOW on siis lyhenne World Of Wearable Art. se on siis vähän kuin fashion show mutta siellä on puvut tehty mistä milloinkin materiaalista, esim eilen siellä oli helmistä, metallista, muovista. stabiloista ja puusta. Ja ne ei oo mitään normaaleja asuja vaan eilen siellä oli esim. pitsa, hirvi ja mitä ihmeellisimpiä asuja. Ja paljon tanssia, eli ne ei vaan kävellyt suoraa lavaa vaan se oli iso pyöree alusta ja aina kun ne jäi näyttämään asuja ne tanssi. Ja siis se on tosi vaikeeta kuvailla sitä se pitäis itte nähä! Ja jos ikinä tulee mahdollisuutta mennä kattomaan niin menkää ihmeessä! Se on semmone mitä ei kyllä heti unoha! Pitkä se kyllä oli 2 ja puol tuntia ja rupes väsyttää siinä lopussa tosi paljon ja 10 aikaan illalla lähettiin ajamaan takasin kotia kohti :)

ps. tsekatkaa mun kynnet tuos peukku kuvassa kuinka pitkät ne on! En malta odottaa huomenna kun alkaa loma että pystyn maalaa ne! :) hirveesti ihmiset kehunu niitä ja en itekkään voi uskoo miten pitkät niistä on tullut täällä!! :)
yritin ettiä teille videota tuosta showsta tai kuvia mutta ei löydy mitään. Toi on niitten oma video missä vähän näätte minkä tyylisiä asuja siellä on. Tossa videolla ei oo tän vuoden pukuja vaan edellisten vuosien :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti