maanantai 2. joulukuuta 2013

Let us dance in the sun wearing wild flowers in our hair...

Heippa! se olis toinen päivä joulukuuta jo :o jouluun siis on 23 päivää ja täällä on helle?! Joulu fiilis on jossain ihan muualla kuin minussa nytten.
Nyt voin ehkä kertoa sen tännekkin että on ollut ikävä Suomeen tässä muutamina päivinä. Ja tajusin ehkä mistä sekin johtuu. Minä joka rakastan joulua ja jouluun kuuluu kylmyys, lumi, joulukoristeet ja joululaulut. Täällä mitään noista ei ole :( Mutta kyllä se ikävä taas menee ohi eikä se mikään pahakaan ole jos joku tarjois lentolippuja suomeen kieltäytyisin ja heittäisin liput nuotioon.
Täällä ollaan vaan lomailtu ei tehyt paljoon mitään muuta kuin hengailtu kavereitten kanssa. Ainiin olin sunnuntaina yhen kaverin luona joilla oli paljon joulukoristeita ja sen vanhemmat kuunteli joululauluja. Siinä tuli hetkellinen joulu fiilis. Niin ja iskä lähetti joululahjat ja karkkeja ja pipareita ja niitä pipareita popsiessa tuli hetkellisesti joulu fiilis myös :)
Mutta nyt olis enään 47 päivää Uudessa Seelannissa :( ei pitäis laskea noita kun tulee aina niin surullinen fiilis. Mutta silti oon niin innoissani Ausseihin menosta että en oikeesti tiiä että pitäiskö mun itkeä surusta vai huutaa ilosta. Niin ja en oo vielä edes puolessa välissä vaihtoa vaikka tuntuu että oon ollu täällä vuosia :o
En nyt oikeesti tiiä että mitä tänne muuta kirjottais kun en oo oikeen mitään tehnyt huomenna pitäis olla taas hieno päivä ja tarkotuksena olis mennä Kanen ja sen äitin kanssa ja pikkusiskon kanssa jonnekkin joko rannalle tai jonnekkin muualle :) palataan siis taas ja toivottavasti kuvienkin kanssa byee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti