torstai 19. joulukuuta 2013

Maybe the internet raised us or maybe people are jerks

Okei nyt on ollut pidempi tauko kirjottamisesta! Pahottelen :) 
Mutta nää viikot menee niin samanlaisina kavereiden kanssa henkaillessa ja kameraki näyttää olevan vaan sillon mukana tai muistetaan että puhelimessakin on kamera aina vaan kun on Kanen kanssa joten pahottelen nyt siitäkin haha. Mutta viime viikon tiistaina mun piti mennä Australian viisumin lääkärin tarkastukseen sekä röntgeniin. Ei mittän tietoa miks piti tehdä ne kun ei kenenkään muun oo niitä tarttennut tehä. Ja se päiväki nyt oli vaihto ajan huonoimpia päiviä, mikään ei vaan mennyt kuin Strömsöössä. 
Mutta leivoin viime viikolla ensimmäiset korva puustit ei kyllä oo niin hyviä kuin Suomessa en tiiä mikä siinä oli mutta joku siinä vaan on väärin haha :D Ja viime lauantaina Kane ja sen perhe tuli meille lounaalle tutustumaan mun host äitiin :) Ja sunnuntaina Kanella oli sukujuhlat kun täti joka asuu Ausseissa tuli Uuteen Seelantiin niin ne pyys mua mukaan :) ja olihan se kivaa selittää samat asiat Suomesta varmaan kymmeneen kertaan :D
Tiistaina piti skypettää Roosan kanssa vähän aikaan mikä venykin sitten 3 ja puoleen tuntiin :D Aika meni kyllä niiiiiin nopeesti että :D oli niin paljon höpötettävää :)
Ja eilen torstaina menin Kanen sen äitin pikkusiskon isoäidin tädin ja sen perheen kanssa Mount Bruceen missä siis asuu Kiwi lintu!! ja vielä valkonen semmonen :) Eli nyt on siis taas yksi rasti vedetty yli Kiwi lintu nähty :) Ja sitten yllätyksenä vielä Kanen äiti ja isoäiti oli järjestäny mulle että pääsen ruokkimaan ankeriaita!! :) Oli niiiin siistii vaikka olikin ällöttävää ja pelottavaa mutta missä muualla pääsee ankeriaita ruokkimaan :) Ja sitten vielä yllätyksenä Kanen isoäiti osti mulle aikasen joululahjan ton maori korun :) se on tehty luusta ja sillä on oma tarkotuksensa :) ja sitä ei saa ostaa itse se pitää antaa lahjaksi ja tuli kyllä niiiin yllätyksenä toi lahja oon siis nähny sen isoäidin kaks kertaa :D
Ja tänään sitten kävin ostelemassa viimesiä joululahjoja ja se päättikin sitten ruveta satamaan ja vähän liikaa, tai siis ainakin silloin kun kävelin kotiin :D Mutta tänään tuli joulufiilis!! En tiiä johtuko se siitä kun oli viilee ja kurja keli mutta se tuli! Ja yritin jatkaa sitä sillä että rupesin kuuntelemaan joululauluja samalla kun paketoin joululahjoja :)
Mutta enään 6 päivää jouluun, 12 päivää tätä vuotta ja 30 päivää Uudessa Seelannissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti