perjantai 16. tammikuuta 2015

First chapter of 2015!

Aattelin nyt kertoa mitä oon tässä tänä vuonna näiden 15 päivän aikana duunaillut :)
Tultiin sieltä Puolasta Iiniksen kanssa 2.1 jäin Iinikselle vielä yöks, sillä vietettiin Kirsin 18 vee synttäreitä (!!!!) ja Iiniksen 19 vee synttäreitä Lahti hoodseilla :) tässä muutama nopia selffie mitä siltä reissulta jäi matkaan :)

Sitten Loppiaisena pitikin sitten tulla takasin koululle sillä 7.1 alko suru uutisin taas koulu. Oleskelen täällä siis aika yksinäisesti nyt koska kaikki kaverit on joko työssäoppimassa tai vaan hengailemassa (?!) 
Kouluun kuuluu ihan hyvää amistossa on aika tylsää tällä hetkellä kyl, mut ei voi mitään! Sit tossa ennen jouluakin sain pinon tehtäviä mitkä pitäis olla valmiita kohta mutta taitaa venyä se kun ei oikein löydy motivaatiota askarella naamioita sun muuta :D
PLUS! Ne wanhat! en oo ikinä aatellutkaan että pari tanssi vois olla noinkin hauskaa! Siis oikeesti se on ihan super mukavaa ja hauskaa ja sopivan haastavaa!! Ainut että sen mekon kanssa se saattaa olla ihan hirveetä :D:D kengät pitäis vielä löytää niin sit olis kaikki siihenkin redi!! :)
Huomenna taas kotia ja viikonlopun viettoon :) ja ettimään niitä kenkiä!!!
Ainiin onhan tässä viikko sitten tapahtunut muutakin! Otin meinaan ihka ensimmäisen tatuointini!! Mutta siitä sitten lisää myöhemmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti